چسب آکواریوم پمادی سناسیل

چسب آکواریوم نوعی از چسب های مایع است که به آن چسب سیلیکونی هم گفته می شود. ترکیبات اصلی این نوع چسب ها از اکسیژن وسیلیکون است. نوع بسته بندی این چسب ها متفاوت است که متداول ترین روش بسته بندی آن که بیشترین طرفدار راهم دارد چسب آکواریوم پمادی است.یکی اویژگی های یک چسب آکواریوم قوی بافت مقاوم آن در برابر رطوبت و نفوذ آب در شرایط دمایی متفاوت است و به خاطر این خاصیت در آکواریوم ها مورد استفاده قرار میگیرد. البته امروزه از چسب آکواریم در جاهای دیگر نیز استفاده می شودهمانند درزگیری مصالح ساختمانی مثل کاشی ها، درزگیری شیشه های خانه ها و اتومبیل ها،درزگیری و آب بندی لوله های آب و سینک ظرفشویی و…

بسته بندی چسب های آکواریومی در شکل های مختلفی مانند استوانه ای،تیوپی و….است.

دقت کنید که اگر مدل استوانه ای میخرید حتماتفنگ مخصوص آنرا نیز خریداری کنید تا راحت تر بتوانید آنرا استفاده کنید. به این صورت که استوانه حاوی چسب درون این تفنگ ها قرار میگیرد و موجب می شود که راحت بتوانید آنرا استفاده کنید.

چسب آکواریوم پمادی سناسیل

چسب آکواریوم پمادی

چسب آکواریوم پمادی چسب آکواریوم پمادی نوعی بسته بندی از چسب های آکواریم است که در بازار عرصه و قابل استفاده است. چسب های آکواریوم معمولا براساس خواص فیزیکی شیمیایی آن در رنگ های مختلفی تولید می شود که هر کدام مخصوص انجام یک کاری است.

چسب آکواریوم شفاف وبدون رنگ: این نوع چسب معمولا فروش و کاربرد بیشتری نسبت به سایر رنگ های چسب داردزیرا بخاطر ویژگی شفاف و بدون رنگ بودنش برای انواع درز گیری شیشه ها،چسباندن آیینه ها،سینک ظرفشویی و آکواریوم استفاده می شود.ودر دو نوع تیوپی و استوانه ای تولید می شود

رنگ دیگر چسب آکواریومی تیوپی ویا استوانه ای رنگ سفید است که برای درز گیری و آب بندی درزهای سرامیک وکاشی،وان حمام ،روشویی،و کلیه سطوح چینی و سرامیکی سفید استفاده می شود. در صورتی که چسب آکواریوم سفید دارای کیفیت مناسب باشد بعداز استفاده و خشک شدن تغییر رنگ نمی دهد و سیاه نمی شود.

کاربرد رنگ مشکی چسب آکواریومی:

از این نوع چسب به عنوان چسب ماشین نیز یاد میکنند زیرا که در چسباندن شیشه ای اتومبیل کاربرد زیادی دارد.این نوع چسب ها ضد قارچ است و از کیفیت بالایی برخوردار است.

چسب آکواریوم قرمز:این چسب بخاطر خاصیت نارسانا بودن آن در برابر جریان برق وهم چنین عایق بودن آن در برابر جریان هوا در بسیاری از کار های صنعتی و کارخانجات ها استفاده میشود و به همین علت رنگ آن را قرمز کرده اند.

یک چسب آکواریومی قوی باید دارای ویژگی هایی باشد که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.

۱_اصلی ترین ومهم ترین ویژگی آنها این است که در برابر رطوبت و نفوذآب مقاوم هستند.به خاطر همین به عنوان درز گیر برای آب بندی مصالح کاربرد دارد. خاصیت سیلیکونی این چسب ها باعث می شود که ضد آب باشند.

۲_ویژگی بعدی این چسب ها مقاومت بسیار بالای آنها در برابر تغییرات دمایی ونوسانات است.

۳_به عنوان عایق حرارتی عمل میکنند. ساختار این چسب به خاطر اینکه از اکسیژن و سیلیکون ساخته شده اند نسبت به گرما مقاوم اند و مانع نفوذ ان می شوند.

۴_بافت ژله ای و حالت کشسانی دارند که موجب می شودکه از آنها راحت تر استفاده کنیم به طوریکه در زمان استفاده از چسب آکواریومی تیوپی با کمی فشار بدون آنکه پخش و یا سرازیر شود میتوان از آن استفاده کرد.

۵_در برابر اشعه یو وی مقاوم است.

چسب آکواریوم سناسیل

چسب آکواریوم سناسیل چسب آکواریوم تیوپی مدل سناسیل نوعی چسب از جنس سیلیکن استکه برای پر کردن درزها پس از نصب سرویس های بهداشتی،وان حمام،بند کشی کاشی های لعاب دار که برروی کف ویا دیوار نصب شده اند،چسباندن چوب،چسباندن قطعات شیشه ای و پلاستیکی بر روی سطوح چوبی وپلی استری و…مورد استفاده قرار می گیرد.

چسب آکواریوم سناسیل به صورت پمادی ودر وزن ۳۰گرم است که ساخت ایران است و دارای کیفیت و مرغوبیت بالا ودارای نشان استاندارد است.یکی دیگر از ویژگی های این چسب آن است که ضد قارچ بوده که این ویژگی باعث میشود که در محلی که چسب استفاده می شود از رشد قارچ جلوگیری کند که این موضوع در صنایع لوله کشی بسیار اهمیت دارد. یکی دیگر از ویژگی های خوب این چسب آن است که دارای قدرت چسبندگی زیادی است ودر برابر فشار مقاوم است.هم چنین در زمان کوتاهی خشک شده واز انعطاف زیادی برخوردار است.

به طور معمول این چسب راباید در دمای ۵ تا۳۰درجه نگه داری کنیم تا کیفیت و خواص آن حفظ شود.

برای استفاده از این نوع چسب ها باید ابتدا محل مورد نظرمان را کاملا تمیز و خشک کنیم. سپس چسب را میریزیم و در حین کار با کاردک ویاکاتر چسب آنرا کاملا یکنواخت و صاف میکنیم تا همه درزها را پوشش دهد.در محلی که چسب میزنیم برای خشک شدن نیاز دارد به ۶ تا۸ ساعت در معرض هوا باشد.البته برای سطوح مختلف زمان ها متفاوت است مثلا برای آب بندی سینک ظرفشویی و یا سرامیک های کف سرویس بهداشتی گاهی تا ۲۴ ساعت زمان نیاز است تا خشک شود زیرا که مقدار چسب بیشتری استفاده شده است.چسب های آکواریوم معمولا بوی نامطبوعی شبیه به سرکه و یا اسید دارند که بهتر برای استفاده از آنها ماسک استفاده شود.و بهتر است هنگام استفاده از دستکش نیز استفاده کنیم چنانچه بدون دستکش کار کردیم و چسب روی دستمان ریخت بهتر است در سریع ترین زمان ممکن و قبل از اینکه چسب روی دستمان خشک شود آنرا با استفاده از پلاستیک از روی دستمان جداکنیم.به این نکته نیز توجه داشته باشید که با پارچه چسب را از روی دست جدا نکنید زیرا که چسب به پارچه می چسبد و به سختی از روی آن جدا می شود.اگر چسب به طور کامل خشک نشده بود دست خود را زیر شیر آب گرم بگیریم و چسب را از روی دست پاک کنیم.

در حین انجام کار امکان دارد که مقداری چسب برروی سطوح دیگر بریزد که برای پاک کردن آن میتوان از استون که تقریبا برای پاک کردن همه نوع چسب ها به کار میرود استفاده کرد به این صورت که مقداری از استون راروی محلی که چسب ریخته میریزیم ومیگذاریم چند دقیقه بماند وبعد برای جداسازی آن اقدام میکنیم.در صورتی که استون نداشتیم میتوانیم از سشوار گرم نیز استفاده کنیم.

چسب سیلیکونی و چسب آکواریومی چه تفاوتی دارند؟؟این دونوع چسب هیچ تفاوتی باهم ندارند بلکه تنها تفاوتشان نام های آنان است.

چسب سیلیکونی براساس ترکیب شیمایی موجود در آن به چند گروه تقسیم می شود.چسب اسیدی،چسب خنثی یا طبیعی،حرارتی ویانسوز

سیلیکون ها دارای نقطه انجماد،کشش سطحی و نیروی جذب پایینی هستند که این ویژگی آنها باعث شده که از آنها در کارهای متنوعی استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *